Scooby-Doo (2005-2007)(gr)

Chill Out, Scooby-Doo (2007)

Οι Περιπέτειες της Απίστευτης Παρέας Που Θα Σας Κάνουν Να Παγώσετε Από Το Φόβο Σας! Η παρέα πάει διακοπές στο Παρίσι. Ο Σάγκι και ο Scooby-Doo όμως χάνουν την πτήση τους και μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες όπως η ιπτάμενη εκδρομή τους με το αλεξίπτωτο. Και αντί να απολαμβάνει τα αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός το ατίθασο δίδυμο βρίσκεται αντιμέτωπο με το θρυλικό Απαίσιο Χιονοτέρας που σκορπάει τον τρόμο στα Ιμαλάϊα! Το τέρας όμως είναι τόσο δυνατό που ούτε η παρέα ενωμένη ξανά μπορεί να το κατατροπώσει. Έτσι ένα αδυσώπητο κυνηγητό ξεκινάει, μέσα από αρχαία μοναστήρια και σκοτεινές σπηλιές αλλά και πάνω στις πιο μυτερές και επικίνδυνες κορυφές. Ένας αγώνας δρόμου για τους ήρωες μας να λύσουν αυτό το Βουνό των Μυστηρίων προκειμένου να γλυτώσουν από μια αναπάντεχη – παγωμάρα! Σκηνοθεσια:Joe Sichta
Σεναριο:Adam Scheinman
Ηθοποιοι:Rene Auberjonois-Grey DeLisle-James Hong-Alfred Molina-Casey Kasem
Διαρκεια :70 λεπτά
Χωρα παραγωγης :ΗΠΑ
 Είδη:Κινούμενα σχέδια | Κωμωδία | Έγκλημα | Οικογένεια | Μυστηρίου

trailer:εδώ

 

 



Ο Scooby-Doo ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ (2005)

 Ο Σάγκυ, ο Scooby-Doo και η Ομάδα Μυστηρίου Α.Ε. επισκέπτονται τις πανέμορφες παραλίες της Χαβάης για να παρακολουθήσουν το μεγάλο διαγωνισμό σερφ. Προς μεγάλη τους έκπληξη, ανακαλύπτουν ότι κάπου εκεί βρίσκεται ένα τέρας με άγριες διαθέσεις.
Κατηγορία : Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια : 71 min
Έτος : 2005

 trailer:εδώ 

 

 

 

What's New, Scooby-Doo


Το Παγκόσμιο Πανηγύρι της Ομάχα γίνεται η αφορμή για να λάβει η συμμορία ένα άκρως «ηλεκτριστικό» μάθημα γύρω από τους υπολογιστές μέσα στο Σπίτι του Τρόμου. Η Δάφνη ανυπομονεί να παρακολουθήσει το αγαπημένο της συγκρότημα, ενώ οι Hex Girls γυρίζουν το βίντεο κλιπ τους στην Τρανσυλβανία. Όταν, όμως, αρχίζουν να ακούγονται οι πρώτες χορδές, θα σημάνει και Η Επιστροφή του Βρυκόλακα. Στη Διεθνή Έκθεση Σκύλων, μια μάλλον ιδιόρρυθμη γάτα, θα πανικοβάλλει τους διαγωνιζόμενους σκύλους, αλλά και τον επισκέπτη Scooby-Doo!
Η παρέα συνεχίζει τη διαδρομή της στο Σαν Φραντσίσκο, όπου συναντά Το Τέρας του Skateboarding, έναν περίεργο δραπέτη των φυλακών του Αλκατράζ που τρομοκρατεί τους διαγωνιζόμενους. Όταν οι Simple Plan που κατευθύνονται στο Φεστιβάλ Ροκ του Μόντρεαλ θα διασταυρωθούν με έναν αόρατο αεροπειρατη, μόνον ο Scooby-Doo και η συμμορία του θα αντιληφθούν ότι οι Simple Plan έχουν μπλέξει με έναν Αόρατο Τρελό!

trailer:εδώ 

 

 

 Season 1 | 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 11 / 12 / 13/

 Season 2 | 1 / 2 / 3 /

 Season 3 | 5  / 9 /

Δεν υπάρχουν σχόλια: