The Fast And The Furious Collection

The Fast And The Furious (2001)

Ένας νεαρός αστυνομικός, βρίσκεται σε μια κρυφή αποστολή. Θα πρέπει να μπει στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων και των ανθρώπων τους για να ερευνήσει μια μεγάλη κλοπή. Η κλοπή έγινε εν κινήσει από ένα φορτηγό, με τη βοήθεια τριών "φτιαγμένων" αυτοκινήτων. Για να μπει στον κόσμο αυτό των ανθρώπων που στήνουν αυτοσχέδιες κόντρες και ρίχνουν απίστευτα ποσά για το στήσιμο των αυτοκινήτων τους, θα προσεγγίσει την Mia, την αδελφή του αρχηγού της ομάδας. Οι καταστάσεις θα τον κάνουν μέλος της συμμορίας αλλά οι κινήσεις του θα βάλουν κάποιους σε υποψίες. Εκείνος όμως θα αρχίσει να ερωτεύεται την Mia, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αδελφός της έχει άμεση σχέση με τις κλοπές.
 Διαρκια :106 min

  Eidos: Action | Crime | Thriller
Σκηνοθέτης: Ρομπ Κόεν
Σενάριο: Γκάρι Σκοτ Τόμσον
Ηθοποιοί: Βιν Ντίσελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Ρικ Γιούν, Τζα Ρουλ, Τσαντ Λίνμπεργκ, Τζόνι Στρόνγκ
IMDB

trailer:εδώ

2 Fast 2 Furious (2003)

  Όταν ο Κάρτερ Βερόνε (Κολ Χάουσερ), ο βαρώνος των ναρκωτικών στο Μαϊάμι, ζητάει δυό γρήγορους οδηγούς για μια «ειδική» μεταφορά, το FBI βρίσκει την ευκαιρία να διεισδύσει στο παράνομο κύκλωμα. Θα πείσουν τον Μπράϊαν Ο Κόνερ (Πολ Γουόκερ), πρώην αστυνομικό που έχασε τη θέση του εξ αιτίας του πάθους του για τα γρήγορα αμάξια, και τον Ρόμαν Πηρς (Τιρές), να δουλέψουν σαν οδηγοί για τον Βερόνε.
Οι δυό νέοι γνωρίζουν ότι, μετά την μεταφορά, ο Βερόνε σχεδιάζει να τους σκοτώσει. Και όμως αποδέχονται να το διακινδυνεύσουν...

Σκηνοθέτης: Τζον Σίνγκλετον
Σενάριο: Γκάρι Σκοτ Τόμσον
Ηθοποιοί: Πολ Ουόλκερ, Τιρές Γκίμπσον, Έβα Μέντες, Κολ Χάουσερ, Τζέιμς Ρεμάρ, Ντέβον Αόκι, Αμαούρι Νολάσκο, Μάικλ Έρλι
IMDB
 trailer:εδώ





The Fast and the Furious:Tokyo Drift (2006)

 Ο νεαρός Σον Μπόσγουελ (Λούκας Μπλακ), με πολύ πάθος για την ταχύτητα και πολλά προβλήματα με το νόμο, προσπαθεί να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στην άλλη άκρη του κόσμου, στο Τόκιο. Ακόμα και εκεί, όμως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μανία του με τα γρήγορα αυτοκίνητα... Μπλέκει με τον γιαπωνέζικο υπόκοσμο και τους παράνομους αγώνες ράλι και για να επιβιώσει, πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση: να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του στο `drifting`: ένα νέο, extreme στυλ οδήγησης, όπου οι οδηγοί προσπερνούν τα άλλα αυτοκίνητα σε απόσταση αναπνοής και σε πολύ κλειστές στροφές, αψηφώντας τη βαρύτητα και τον θάνατο, στο κυνήγι της υπέρτατης οδηγικής εμπειρίας...
Σκηνοθέτης: Τζάστιν Λιν
Σενάριο: Κρίς Μόργκαν
Ηθοποιοί: Lucas Black,Damien Marzette,Trula M. Marcus,Zachery Ty Bryan,Brandon Brendel
IMDB
trailer:εδώ

Fast and Furious 4 - Μαχητές των δρόμων 4 (2009)

 Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ), που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες.
Εκεί, μαζί μ' ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο'Κόνoρ (Πολ Γουόκερ) καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!
Σκηνοθεσία: Justin Lin
Συγγραφείς: Chris Morgan , Gary Scott Thompson(χαρακτήρες)
Ηθοποιοί: Vin Diesel , Paul Walker και την Michelle Rodriguez
trailer:εδώ




Fast & Furious 5(2011)





Στην πέμπτη ταινία του franchise που τρέχει με χίλια σε λεωφόρους κι ερήμους και ροκάρει, όπως πάντα, άγρια, ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το νόμο, στο αφιλόξενο (όπως αποδεικνύεται τελικά) Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών…προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο (Τζορντάνα Μπρούστερ) απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο που τους θέλει νεκρούς κι όχι μόνο… Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα θα καταλάβει, πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο… Μόνο του μέλημα…να είναι εκείνος αυτός που θα τους βρει πρώτος!
Σκηνοθεσία : Justin Lin
Σενάριο : Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Ηθοποιοί : Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson
Είδος ταινίας : ΔΡΑΣΗΣ | ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ | ΘΡΙΛΕΡ | ΔΡΑΜΑ
Πρεμιέρα (GR) : 05/05/11
Χώρα παραγωγής : USA
trailer:εδώ





 










Fast & Furious 6 (2013)

Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. Εν τω μεταξύ ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης –μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, γι’ αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή.
Είδος Ταινίας:Δράση, Έγκλημα, Θρίλερ
Πρεμιέρα:23 Μαΐου 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Justin Lin
Σενάριο:Chris Morgan (screenplay), Gary Scott Thompson (characters)
Ηθοποιοί:Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Διάρκεια:130'
 Fast & Furious 6 (2013) on IMDb
Trailer:εδώ