The Big Bang Theory (TV Series 2007– )

Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί φυσικοί επιστήμονες, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του.
Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές περηφάνιας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω».
Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες.
«Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν. Το μελανό σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars.
The Big Bang Theory (2007) on IMDb
Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.
Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και μέσα σε όλα, εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με Phd στη μόδα και το clubbing.
Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Γουόλογουιτζ, που ζει «φρίκη» επειδή μένει με την καταπιεστική μητέρα του και τον Κουθραπάλι, έναν Ινδό επιστήμονα που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.
Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’άστρα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και ανακαλύπτει έναν καινούριο ...σύμπαν!
Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!
- Ο Τζιμ Πάρσονς το 2011 βραβεύθηκε στις Χρυσές Σφαίρες για την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του κυνικού Σέλντον ενώ το 2010 είχε κερδίσει βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά.
- Το 2010 στα βραβεία Peoples Choice Awards η σειρά βραβεύτηκε ως «η αγαπημένη τηλεοπτική κωμωδία».
- Το τηλεοπτικό δίκτυο C.B.S και η εταιρία παραγωγής Warner Bros. Television, ανακοίνωσαν τη συνέχιση των γυρισμάτων, με νέο κύκλο επεισοδίων της κωμικής σειράς «The Big Bang Theory» για τα επόμενα τρία χρόνια, μεταθέτοντας το τελευταίο επεισόδιο για την τηλεοπτική χρονιά 2013-2014.
- Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2007 και έχει αποτελέσει την υψηλότερη, σε ακροαματικότητα, κωμική σειρά του C.B.S. τις τελευταίες τρεις χρονιές.
- Η τηλεοπτική χρονιά 2009-2010 έκλεισε, χρίζοντας το “The Big Bang Theory” την νούμερο 1 σειρά, στη ζώνη της, μάλιστα, υψηλής τηλεθέασης, στους ενήλικες από 18-49 και την νούμερο 2 κωμική σειρά για όλα τα κοινά.
- Η σειρά έχει, κατά μέσο όρο, 13.89 εκατομμύρια τηλεθεατές, ποσό που δηλώνει αύξηση κατά 7% από τον περσινό χρόνο.



Season 1 x 17
Season 2 x 23
Season 3 x 23
Season 4 x 24
Season 5 x 24
Season 6 x 24


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ MERLIN (2008)

Ανώνυμος είπε...

PLZZZ ανεβάστε και τον 3ο κύκλο επεισοδίων :)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΖΟΝ :)