The hangover (2009-2013)


The hangover I (2009)

Δύο μέρες πριν τον γάμο του, ο Νταγκ (ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΡΘΑ) πηγαίνει στο Λας Βέγκας με τους κολλητούς του, Φιλ και Στου (ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ και ΕΝΤ ΧΕΛΜΣ) και τον μέλλοντα κουνιάδο του Άλαν (ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ), για ένα ξέφρενο πάρτυ εργένηδων που ορκίζονται ότι θα τους μείνει αξέχαστο. Την επόμενη μέρα το πρωί όμως, όταν οι τρεις φίλοι του γαμπρού ξυπνούν με δυσκολία και βαρύ κεφάλι, διαπιστώνουν ότι δεν θυμούνται τίποτα.
Η πολυτελής σουίτα τους είναι σε μαύρα χάλια και ο γαμπρός έχει γίνει καπνός. Μην έχοντας ιδέα ως προς το τι μπορεί να έχει συμβεί και χωρίς ιδιαίτερο χρόνο στη διάθεσή της, η τριάδα θα πρέπει να θυμηθεί όλες τις εσφαλμένες αποφάσεις της προηγούμενης νύχτας που οδήγησαν σ' αυτή την κατάσταση, ελπίζοντας να βρουν τον Νταγκ και να γυρίσουν στο Λος Άντζελες έγκαιρα για τον γάμο. Όσο όμως περισσότερα πράγματα αρχίζουν να ανακαλύπτουν τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν το πόσο άσχημα έχουν μπλέξει.
Σκηνοθεσία: ΤΟΝΤ ΦΙΛΙΠΣ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΛΟΥΚΑΣ, ΣΚΟΤ ΜΟΥΡ
Ηθοποιοί: ΧΕΔΕΡ ΓΚΡΑΧΑΜ , ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΑΡΘΑ , ΖΑΧ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ , ΕΝΤ ΧΕΛΜΣ , ΚΕΝ ΤΖΕΟΝΓΚ , ΜΑΙΚ ΤΑΙΣΟΝ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Πρεμιέρα: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009
Χρονολογία παραγωγής: 2009
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ 
The Hangover (2009) on IMDb 
  trailer:εδώ






The Hangover  II(2011)




Στο “The Hangover Part II” ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς), ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

Extra Info : Η ταινία “The Hangover Part II” είναι η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ

Ξένος τίτλος : HANGOVER PART II
Είδος Ταινίας : Κωμωδία
Quallity & Release : TS READNFO XViD - IMAGiNE
Χώρα Παραγωγής : USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 2 June 2011 (Greece)
Απόδοση Διαλόγων : Marios1909-SMP™
Επιμέλεια - Ενσωμάτωση : DoriaN-SMP™
Σκηνοθέτης : Todd Phillips
Σεναριογράφος : Craig Mazin, Scot Armstrong
Ηθοποιοί : Bradley Cooper, Zach Galifianakis and Ed Helms
The Hangover Part II (2011) on IMDb 
  Trailer:εδώ


Mirror 1





The Hangover Part III (2013)

Έχουν περάσει δύο χρόνια... Ο Phil (Bradley Cooper), ο Stu (Ed Helms) και ο Doug (Justin Bartha) ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Τα σημάδια των περιπετειών τους είναι καλά κρυμμένα: τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ και από τα άλμπουμ λείπουν όλες οι ένοχες φωτογραφίες. Η πηγή πολλών από τα δεινά τους, ο Mr. Chow (Ken Jeong) βρίσκεται πλέον σε μια φυλακή της Ταϊλάνδης και έτσι η παλιοπαρέα ζει μακριά από τις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας ή της Μπανγκόκ. Όμως ο τέταρτος της παρέας, ο Alan (Zach Galifianakis) αναζητά ακόμα σκοπό στη ζωή του. Μάλιστα έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και έχει αφήσει τις φυσικές του παρορμήσεις ελεύθερες. Αυτό πρακτικά σημαίνει παντελής έλλειψη αυτοπεριορισμού και κριτικής σκέψης. Μόνο που σύντομα θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφανίζεται ξαφνικά.
Είδος Ταινίας:Κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 30ης Μαΐου 2013 (Ελλάδα)
Σκηνοθέτης:Todd Phillips
Σενάριο:Todd Phillips, Craig Mazin
Ηθοποιοί:Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Διάρκεια:100'
The Hangover Part III (2013) on IMDb  
Trailer:εδώ