Transformers (2007-2011)

                       Transformers I (2007)

Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, έχοντας μάλιστα καθένα τη δική του ατομική μεταμφίεση. Τα Τρανσφόρμερς χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και πλοία και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης... Κεντρικό πρόσωπο στη μεταξύ τους διαμάχη, ο έφηβος Σαμ Γουίτγουικι, η μόνη ελπίδα επιβίωσης της ανθρωπότητας.
Σκηνοθεσία:Michael Bay
Συγγραφείς:Roberto Orci , Alex Kurtzman
Ηθοποιοί:Shia LaBeouf, Megan Fox and Josh Duhamel
Η βαθμολογία:7.2
Είδη:Δράση | Sci-Fi | θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:12 Ιουλ 2007 (Ελλάδα) 
Διάρκεια:142 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0418279/
trailer:εδώ


Transformers: Revenge of the Fallen II (2009)

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Σαμ Γουίτγουικι έσωσε τη Γη από τον πόλεμο μεταξύ των Autobots και των Decepticons και τώρα ξεκινά μια νέα, ακόμα πιο άγρια μάχη μεταξύ των Transformers για το Σύμπαν. Πρόσωπο κλειδί στη μεταξύ τους διαμάχη είναι, για άλλη μια φορά, ο νεαρός Σαμ, ο οποίος πασχίζει να ζήσει μια κανονική φοιτητική ζωή μακριά απ' τους δικούς του, καθώς και τον έρωτά του με την εκπάγλου καλλονής Μικαέλα… Στην παρέα τους βέβαια, έχει προστεθεί και ο νέος φίλος και φύλακας άγγελος του Σαμ, το ρομπότ Bumblebee, που αρνείται πεισματικά ν' αφήσει τον Σαμ. Όμως πεπρωμένο φυγείν αδύνατον… Τα οράματα επανέρχονται και ο Σαμ καλείται να αποκωδικοποιήσει τα σύμβολα και τα μηνύματα που κατακλύζουν το μυαλό του καθώς, η νέα σύγκρουση "γιγάντων" είναι αναπόφευκτη.
Σκηνοθεσία:Michael Bay
Συγγραφείς:Ehren Kruger, Roberto Orci
Ηθοποιοί:Shia LaBeouf, Megan Fox and Josh Duhamel
Η βαθμολογία:5.9
Είδη:Δράση | Sci-Fi | θρίλερ| Περιπέτεια
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:24 Ιουν, 2009 (Ελλάδα) 
Διάρκεια:150 λεπτά
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1055369/

Trailer:Εδώ

Transformers: Dark of the Moon III (2011)

Με ακόμα πιο επικές σκηνές δράσης σε Μόσχα, Αφρική και Κίνα, μπόλικες δόσεις χιούμορ, η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα transformers υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο ή όπως τα ξέραμε! Ρομπότ και δράση με άποψη λοιπόν από το μετρ του Χόλιγουντ Μάικλ Μπέι που δίνει πλέον τρισδιάστατη υπόσταση στις ταινίες του στο επερχόμενο τρίτο ρομποτικό έπος που είναι και μια ταινία χαρακτήρων!
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Βαθμολογία: 6.6/10 (68,962)
 Σκηνοθεσία: Michael Bay
Σενάριο: Ehren Kruger
Ηθοποιοί: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson
Πρεμιέρα (US): 29/06/11
Πρεμιέρα (GR): 30/06/11
Χώρα παραγωγής: USA                                                                                               
IMDB


Trailer:Εδώ