CryptLoad 1.1.8 - Οδηγός Χρήσης

Οδηγίες Χρήσεως του Cryptload

Ανοίγουμε το cryptload.exe

Πρώτη καρτέλα MAIN
Ενεργοποιούμε αν θέλουμε το Monitor Clipboard. Μας δίνει την δυνατότητα να ξεκινάει το πρόγραμμα αυτόματα κάθε φορά που βλέπει τα παρακάτω αρχεία.Αν θέλουμε προσθέτουμε και άλλα είδη αρχείων .Το Tray-Tip μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε την πρόοδο των Download , ενώ έχουμε κάνει ελαχιστοποίηση του προγράμματος.
Στην δεύτερη καρτέλα Package
Επιλέγουμε :

* Package Path τον χώρο αποθήκευσης των αρχείων
* Αν ειμαστε Premium η Free User στο Rapidshare
* Αν θέλουμε να κάνουμε αυτόματη αποσυμπίεση (extract) μετά το τέλος του Download
* Oi Premium Users δεν χρειάζεται να σημειώσουν το Reconect sto Router Control
Καρτέλα Plugins
Αφορά μόνο τους Premium Users
Στο Hoster επιλέγουμε rapidshare.com και στην καρτέλα Accounts δίνουμε τα στοιχεία του λογαριασμού μας.Στη Συνέχεια πατάμε το Check Premiumlogin
Θα πρέπει πρώτα από όλα να διαλέξετε αν έχετε Router ή MODEM.
Οι Premium δεν χρειάζεται να δώσουν τα στοιχειά του Router τους , ούτε να ειναι ενεργοποιημένα Reconect και check ip
Οι Free users μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχειά τους και το Router. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει μπορούν να πατήσουν το CLR Generator. Θα μεταφερθούν στο site του Cryptload και αφού κατεβάσουν το επιθυμητό Router θα πρέπει να το τοποθετήσουν στην καρτέλα των Router μέσα στο φάκελο του Cryptload. Όσοι έχουν Sagem F@st 1500 μπορούν να επιλέξουν σαν μάρκα το Philips.Επίσης προσέξτε πως είναι γραμμένο το όνομα του router σας. Μπορεί να είναι Siemens και στην λίστα το modello να αναφέρετε σαν SIEMMENS


τελευταία καρτέλα Connection

Oi Premium βάζουν όσα θέλουν να κατεβάζουν ταυτόχρονα , ενώ οι free μόνο ένα. Το Part Download χωρίζει το αρχείο σε μικρότερα τμήματα και βοηθάει στο κατέβασμα. Βάλτε 2 με 3 όχι παραπάνω .

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε τα VIDEO
Ρυθμίσεις premium User
Ρυθμίσεις Free User

Πως κατεβάζουμε με το Cryptload



Εφόσον έχουμε κάνει σωστά τις ρυθμίσεις , κατεβάζουμε το αρχείο rar ή zip απο το αρχικό τοπικ. Προσέχουμε αν έχει Password .
Αποσυμπιέζουμε το αρχείο και από το το Cryptload πατάμε το κουμπί + και μετά το file για να βρουμε το αρχειο .ccf.

Με το που θα το πατήσουμε μας ανοίξει ένας διάλογος με το όνομα του container.Πατάμε ADD και αρχίζει να αποκωδικοποιεί τα αρχεία.
Στον επόμενο διάλογο επιλέγουμε αν είμαστε premium h free , αν θα κάνει reconect , αν θέλουμε να κάνει αποσυμπίεση και το password των αρχείων.

στη συνέχεια μετά απο κάποια δευτερόλεπτα θα αρχίσουν να κατεβαίνουν τα αρχεία.
Στην περίπτωση που έχετε Free account , ανάμεσα στα αρχεία θα υπάρχει αναμονή 15 λεπτά γιατί άλλαξαν οι κανονισμοί του Rapid.

Όταν τελειώσει το κατέβασμα, εφόσον έχετε επιλέξει να κάνει extract,στον τελικό φάκελο θα βρείτε όλα τα αρχεία. Αν κολλήσει σε αυτό το στάδιο ή σας βγάλει πρόβλημα βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία έχουν κατέβει όλα σωστά και μετά κάντε extract με το winrar έχοντας ενεργοποιημένο το Keep broken files.


Για να κατεβάσετε το Cryptload κάντε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: